Spring in julen med oss!

Santa Run är ett ”Fun Run” som promeneras eller springs helt utan hets och stress. Vi har kul och bjuder på oss själva i stället. I Santa Run förekommer därför ingen tidtagning eller resultatlista. Vi delar inte heller ut några priser till de som är först över mållinjen, men däremot till de som är bäst utklädda.

Stora Santa Run

Anmälan kostar 225:- och du anmäler dig via denna länk. Anmälan skall vara inne senast 4 december 2019. Vid anmälan har du även möjlighet att köpa till en tomtedräkt för att underlätta ditt deltagande!

Nummerlappen kan du hämta ut mellan 5/12 kl.12.00-7/12 kl.11.00 på USM i Utopia (under deras öppettider). Därefter kan nummerlappen hämtas på tävlingsdagen från kl.13.00 i Utopias entré mot Rådhustorget.

Lilla Santa Run

Vi kommer även i år att arrangera Lilla Santa Run för alla barn! Loppet startar kl 14.00  på samma ställe som Stora Santa Run, där det finns möjlighet att lämna överdragskläder från kl 13.00.

Anmälan kostar 70:- och görs här senast 4 december. Det är inget krav på utklädnad, men använd gärna tomteluva om det är möjligt. Tomteluva kan köpas till i samband med anmälan.