Spring in julen med oss!

OBS! Nu är anmälan stängd, men det går bra att anmäla sig på plats den 13/12 från kl.17.30. (ingen förhöjd avgift)

Santa Run är ett ”Fun Run” som promeneras eller springs helt utan hets och stress. Vi har kul och bjuder på oss själva i stället. I Santa Run förekommer därför ingen tidtagning eller resultatlista. Vi delar inte heller ut några priser till de som är först över mållinjen, men däremot till de som är bäst utklädda.

Nyheten för Santa Run 2017 är att vi kommer att springa till förmån för Musikhjälpen, som 2017 går i Umeå, med temat ”Barn är inte till salu”. Läs mer om Musikhjälpen här

Umea-hemsida_0

Stora Santa Run

Anmäl dig senast söndag 10 december 2017 via formuläret nedan. I samband med anmälan betalar du in startavgiften på 200 kr och ev. tomtedräkt via Swish till 123 355 93 58 eller IFK Umeås BG 603 1421 (ange ditt namn och att det gäller Santa Run). Anmälan är giltig först när avgiften är betald. Har du barn som också vill vara med? Läs då mer om Lilla Santa Run!

För varje anmäld deltagare skänks 100 kr till Musikhjälpen. Genom att delta i Santa Run är ni med och ger fler barn en trygg och kärleksfull uppväxt. Som deltagare stöttar du även det lokala föreningslivet och IFK Umeås ungdomsverksamhet för friidrott.


Lilla Santa Run

Vi kommer även i år att arrangera Lilla Santa Run för alla barn! Loppet startar kl 18.00 den 13 december på samma ställe som Stora Santa Run, där det finns möjlighet att lämna överdragskläder från kl 17.00.

Anmälan kostar 50:- och görs här senast söndag 10 december. Här går hela anmälningsavgiften till Musikhjälpen. Det är inget krav på utklädnad, men använd gärna tomteluva om det är möjligt. Tomteluva kan köpas till i samband med anmälan.

I samband med anmälan betalar du in startavgiften på 50 kr och ev. tomteluva via Swish till 123 355 93 58 eller IFK Umeås BG 603 1421 (ange ditt namn och att det gäller Lilla Santa Run). Anmälan är giltig först när avgiften är betald.