Spring in julen med oss!

Santa Run är ett ”Fun Run” som du kan gå, jogga eller springa helt utan hets och stress – vi har kul och bjuder på oss själva – alla utklädda till tomtar! I Santa Run förekommer därför ingen tidtagning eller resultatlista. Vi delar inte heller ut några priser till de som är först över mållinjen, men däremot delar vi ut priser till de tre personer eller grupper som är bäst utklädda. För att hela familjen ska kunna delta erbjuder vi även ett kortare lopp för de mindre tomtarna, som startar strax innan. Efter målgång bjuder vi på julfika och firar in julen tillsammans. 

Stora Santa Run

Anmälan kostar 70kr för individuell anmälan och ni får rabatt om ni anmäler er som lag. Se mer info på denna länk. Anmälan skall vara inne senast 7 december. Vid anmälan har du även möjlighet att köpa till en tomtedräkt för att underlätta ditt deltagande!

Nummerlappsutdelning sker torsdag-fredag 8-9 december på Löplabbet mellan 11.30 – kl.18. Alla som hämtar sin nummerlapp har 20% rabatt i butik (gäller ej klockor/elektronik). Därefter gäller uthämtning av nummerlappar på tävlingsplatsen under lördag 10 december från kl.13.

Lilla Santa Run

Vi kommer även i år att arrangera Lilla Santa Run för alla barn! Loppet startar kl 14.00 på samma ställe som Stora Santa Run, där det finns möjlighet att lämna överdragskläder från kl 13.00.

Anmälan kostar 40:- och görs här senast 7 december. Det är inget krav på utklädnad, men använd gärna tomteluva om det är möjligt. Tomteluva kan köpas till i samband med anmälan.